Contact

Contact

Bedankt dat je contact met ons wilt opnemen en dat je de moeite neemt om ons te schrijven! We zouden het super leuk vinden als je ons volgt via onze sociale media kanalen. Volg ons op Facebook, Instagram en iTunes.

Wil je contact met ons? Dit is de beste manier!
Wij doen de Podcasts naast het bedrijf dat we runnen. Het kan daarom even duren voordat je antwoord ontvangt. We willen je zo goed mogelijk helpen daarom willen we je vragen onderstaande goed door te lezen voordat je contact opneemt.


Feedback
Als je een fan bent of luisteraar van de podcast en je hebt een inspirerend verhaal? Plaats het op HIER op iTunes. We lezen alle reviews en vinden het echt gaaf als je een reactie achterlaat! Uiteraard mag je mooie succesverhalen, complimenten en toffe berichten gewoon sturen via het formulier hieronder.


Heb je een vraag over een podcast / onderwerp?
Heb je vragen over een podcast? Bekijk dan ook het overzicht met alle notes van de afleveringen.


Coaching / Mentorschap
We krijgen regelmatig verzoeken of wij “tussendoor” een stukje advies willen geven over ondernemen, groeiplannen, sales, marketing en overige zaken. We krijgen deze zo vaak dat het lastig is om deze allemaal te beantwoorden. Om personen die echt inzichzelf of hun bedrijf willen investeren te kunnen helpen is het mogelijk om via het contactformulier een coachinggesprek of strategische sessie te boeken.